Αναβάθμιση Ασφάλειας Θωρακισμένης Πόρτας & Αντικατάσταση Κλειδαριάς με Κλειδί Τύπου Χρηματοκιβωτίου


October 31, 2017 Facebook Twitter LinkedIn Google+ SAFE CASE     Offers


Safecase

 

 

Δεν μπορείτε να το διαβάσετε ή να δείτε τις εικόνες; Δείτε αυτό το email στον browser σας

 


a
a

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΤΥΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ

aΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΣΕΤ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ (DEFENDER)

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΛΙΝΔΡΟ (ΑΦΑΛΟ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ (DEFENDER)

ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΜΕ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΘΡΑΥΣΗ ΚΑΙ ΤΡΥΠΗΜΑ, DEFENDER ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΡΟΖΕΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΙΛΙΕΣ.

ΜΕΣΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΜΕ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΥΣ ΔΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ, DEFENDER ΜΕ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΡΟΖΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΠΙΛΙΕΣ.

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ: ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΛΕΙΔΙΩΝ, DEFENDER ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΜΕ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΡΒΙΔΙΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ.

a

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

a


a
a


a
a


a
a


ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (για θωρακισμένες πόρτες)

a
a

 • Εάν η πόρτα ασφαλείας έχει κλειδαριά με
  κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου ακόμα και κλειδωμένη,
  δεν παρέχει πλέον ασφάλεια. Μπορεί να διαρρηχθεί από 3 έως 5 λεπτά
  αθόρυβα και χωρίς
  σημάδια διάρρηξης. Η τεχνολογία των κλειδαριών αυτών είναι περίπου 30 χρόνων και ο τρόπος διάρρηξης τους πλέον πολύ απλός, καθώς έχει κυκλοφορήσει διαρρηκτικό εργαλείο που λειτουργεί σαν κλειδί.
 • Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αντικαταστήσουμε την κλειδαριά, είτε αφορά την
  είσοδο είτε την πόρτα του
  διαμερίσματός μας , με κλειδαριά νέας τεχνολογίας. Οι εν λόγω κλειδαριές διαθέτουν καταπέλτη (σύστημα μπλοκαρίσματος), κύλινδρο ασφαλείας με κοντό κλειδί αποτυπώσεως και δυνατότητα ελεγχόμενης κοπής με κάρτα ιδιοκτησίας και τέλος defender (προστατευτικό επιστόμιο κυλίνδρου). Έτσι μπορεί να αποφευχθεί η διάρρηξη τους με σπάσιμο κυλίνδρου, τρύπημα επιστόμιου , ακόμα και βανδαλισμού.
 • Με τους τρόπους αυτούς προστατεύουμε την οικία μας ,την οικογένειά μας και τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας από κρούσματα διάρρηξης των διαμερισμάτων καθώς και των αποθηκών που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξηθεί δραματικά. Επίσης αποφεύγεται η διέλευση διανομέων διαφημιστικών εντύπων ή άσχετων προσώπων που είθισται ακόμα και να χρησιμοποιούν τον χώρο του κλιμακοστασίου για προσωρινό κατάλυμα.
 • Η νέας τεχνολογίας κλειδαριές κυλίνδρου παρέχουν υπέρ πολλαπλάσια ασφάλεια, σε σύγκριση με τις παλαιότερες κλειδαριές τύπου χρηματοκιβωτίου ιδιαιτέρως όσο αφορά τον χρόνο καθώς και τον τρόπο διάρρηξής τους.

Ακολουθήστε μας:

 


 
 


[Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το email σας, απλά πατήστε εδώ .]

 Σχόλια