Αρτέμιδος 11, Μεταμόρφωση Αττική Ελλάδα 2100000001
Επίσκεψη στον ιστότοπο Προσθήκη στα αγαπημένα Επικοινωνία


Company Profile
Η Lion Real Estate είναι ένας οργανισμός με έδρα την Αθήνα, Ελλάδα, απαρτίζεται από μία ομάδα ειδικών, η οποία μεριμνά για εσάς είτε αγοράζετε, είτε πωλείτε, είτε μισθώνετε, ή αναζητείτε έναν επαγγελματία διαχειριστή επενδύσεων σε ακίνητα.
Το προσωπικό της Lion Real Estate φημίζεται ως επαγγελματικό, φιλικό και καταρτισμένο σε σχέση με την Αθηναϊκή αγορά των ακινήτων. Είμαστε πολύ έμπειροι, όταν πρόκειται για την αγορά ή πώληση ακινήτων, και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε ένα σπίτι που να ταιριάζει τόσο στον τρόπο ζωής σας όσο και στον προϋπολογισμό σας ή να το πωλήσουμε στη σωστή τιμή.
Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε μια επένδυση σε ακίνητα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε – ως προς την αγορά, μέχρι και την εξεύρεση ενοικιαστών και στη συνέχεια τη διαχείριση του ίδιου του ακινήτου. Επιπλέον, εάν θέλετε να πουλήσετε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι το ακίνητό σας θα λάβει την καλύτερη δυνατή προώθηση, εξασφαλίζοντας την ταχύτατη εύρεση αγοραστή και στη σωστή τιμή.
Επομένως, περάστε μέσα και συζητήστε με την Lion Real Estate αν επιθυμείτε να σας προσέξουν κτηματομεσίτες οι οποίοι όχι μόνο νοιάζονται για εσάς, αλλά προσφέρουν ολόγυρα την καλύτερη συμφωνία.

«Χρειάζονται δύο μέρη για να πραγματοποιηθεί μια πώληση και σας διαβεβαιώνουμε ότι η υπηρεσία μας είναι εξίσου καλή και για τα δύο μέρη.»

Products and Services
Στην Lion Real Estate ταιριάζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες σας με τις επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά ακινήτων. Είτε ψάχνετε για να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι, εμείς φροντίζουμε να ερευνήσουμε εντατικά την αγορά ώστε να σας αποδώσουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Επιπλέον, η Lion Real Estate προσφέρει:

Εικοσιτετράωρη υπηρεσία: Το διαδίκτυο έχει αλλάξει δραματικά τον τρόπο που οι άνθρωποι αρχικά αναζητούν ακίνητα όπως ακριβώς έχει αλλάξει για οτιδήποτε άλλο στον κόσμο σήμερα. Τώρα είναι η στιγμή όπου οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν την αναζήτησή τους και εξοικειώνονται περισσότερο με τους τομείς, τους τύπους ιδιοκτησίας και φυσικά τις ζητούμενες τιμές! Το κύριο πλεονέκτημα του διαδικτύου είναι ότι μπορούμε να συνδεθούμε με τη μεγαλύτερη επιλογή των πιθανών αγοραστών? σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Στο Lion Real Estate, επενδύουμε σε μεγάλο βαθμό στην ιστοσελίδα μας και σε πύλες ακινήτων σε όλο τον κόσμο: αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να σας προσφέρουμε τα πλεονεκτήματα του πιο πρόσφατου λογισμικού και πόρων, καθώς και τεράστιες ποσότητες σχετικών πληροφοριών με ένα κλικ του ποντικιού σας.
Ομάδα εξυπηρέτησης πελατών: Σε αντίθεση με πολλούς κτηματομεσίτες, η ομάδα μας είναι διαθέσιμη επτά ημέρες την εβδομάδα, που σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε επαφή με περισσότερους αγοραστές. Περισσότεροι αγοραστές σημαίνουν μεγαλύτερη δραστηριότητα και αυτό τελικά οδηγεί σε γρήγορες πωλήσεις και υψηλότερες τιμές για τους πελάτες μας. Μπορείτε να απευθύνεστε στην ομάδα μέσω τηλεφώνου από της 9 το πρωί έως της 9 το βράδυ καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και μεταξύ της 10 το πρωί έως της 8 το βράδυ για το Σάββατο και την Κυριακή. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μας έχουν την πρόσθετη ευκολία του να είναι σε θέση να επικοινωνήσουν μαζί μας σε μια ώρα που να τους εξυπηρετεί.

Επίσκεψη στο ακίνητο: Επισκέπτοντας την ιδιοκτησία κάποιου άλλου και επεξεργάζοντας αν είναι αυτό που θέλετε, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Εάν επισκέπτεστε ακίνητο για πρώτη φορά, μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα πρόκληση. Όλοι οι σύμβουλοι ακινήτων της Real Estate έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και θα κάνουν ό, τι μπορούν για να σας δώσουν όλες τις τοπικές πληροφορίες που θα χρειαστείτε προτού να επισκεφτείτε ένα ακίνητο. Είναι σε ετοιμότητα για να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και, εάν είναι απαραίτητο, θα προβούν σε περαιτέρω έρευνα, αν δεν είναι σε θέση να σας δώσουν μια απάντηση επί τόπου. Είναι κατανοητή η αγάπη για ένα ακίνητο, αλλά η τελική απόφασή σας για το αν θα προβείτε σε αγορά θα πρέπει να είναι απόλυτα εμπεριστατωμένη. Μόλις επισκεφτείτε ένα ακίνητο, ένας από τους Συμβούλους μας θα σας καλέσει για να ενημερωθεί σχετικά με την άποψή σας ως προς αυτό, και αν δεν είναι το σπίτι των ονείρων σας, θα βελτιώσει την αναζήτησή του για εσάς, με βάση την αναπληροφόρηση που του δώσατε. Η πρότασή μας είναι να κρατάτε σημειώσεις σε κάθε επίσκεψη ακινήτου και για αυτό το λόγο έχουμε αφήσει ένα κενό στις λεπτομέρειες ακινήτου για να μπορείτε να το πράξετε αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, όταν έρθει η ώρα λάβετε μία απόφαση.

Έμπειρη ομάδα: Οι σύμβουλοι των ακινήτων μας έχουν τεράστια εμπειρία και δεν εγκαταλείπουν ποτέ την καθημερινή δραστηριότητα της πώλησης ακινήτων. Εκτός από το γεγονός ότι αγαπούν αυτό που κάνουν, είναι η πολιτική μας τέτοια που δεν επαναπαυόμαστε μέχρι ο πελάτης να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Είμαστε υπερήφανοι για την δυναμική και το κίνητρο της εταιρείας μας να παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, και δουλεύουμε σκληρά για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Μείνετε ήρεμοι: Είμαστε εγγεγραμμένοι στην Real Estate Ομοσπονδία Ελλάδος (ΟΜΑΣΕ) και συμμορφωνόμαστε πλήρως με τους κώδικες δεοντολογίας της. Σας παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών μας, ενώ ενεργούμε προς το καλύτερο συμφέρον σας και στόχο μας είναι να μείνετε ήρεμοι κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής, αλλά αγχωτικής περιόδου για την εξεύρεση ενός νέου σπιτιού.


Τίτλος επιχείρησης LION REAL ESTATE
Τηλέφωνο 2100000001
Email hgomatos@gmail.com
Ιστοσελίδα επιχείρησης www.lionrealestate.gr
Χώρα Greece
Περιφέρεια/Νομός Βόρειος Τομέας Αθηνών
Απόσταση από εσάς 10 Χιλιόμετρα
Διεύθυνση Αρτέμιδος 11, Μεταμόρφωση Αττική Ελλάδα
Κατηγορία