Αρτέμιδος 11, Μεταμόρφωση Αττική Ελλάδα 2100000001
Επίσκεψη στον ιστότοπο Προσθήκη στα αγαπημένα Επικοινωνία


Investment Profile – Επένδυση σε Μονάδα Παραγωγής Βιοντίζελ
Αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή που θα επενδύσει με κεφάλαια H επένδυση αφορά τη δημιουργία μιας μονάδας παραγωγής βιοντίζελ δυναμικότητας 7900 τόνων/έτος. Για την παραγωγική διαδικασία θα εφαρμοστεί μια νέα καινοτόμος τεχνολογία η οποία καταργεί τα μειονεκτήματα της κλασικής παραγωγικής διεργασίας. Στόχος της start up εταιρίας είναι να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά και να προωθήσει το προϊόν της για εξαγωγές αγορά των βιοκαυσιμών είναι μια αγορά με συνεχής εξέλιξη και ανοδική πορεία και σύντομα θα υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερες προοπτικές όπως για παράδειγμα η χρήση του βιοντίζελ σαν καύσιμο θέρμανσης.
Η εταιρία ??? θα παράγει βιοντίζελ με επεξεργασία φυτικών ελαίων (βαμβακέλαιο, ηλιέλαιο) είτε με ανακύκλωση χρησιμοποιημένων φυτικών ελαίων (πχ. τηγανέλαια). Η βασική διεργασία αφορά την μετατροπή των φυτικών ελαίων είτε των τηγανελαίων με χημική αντίδραση στην οποία η μεθανόλη, το λάδι και ένας χημικός καταλύτης αναμιγνύονται και γίνεται χημική αντίδραση που δίνει το βιοντίζελ και την γλυκερίνη. Για την παραγωγική διαδικασία θα εφαρμοστεί μια νέα καινοτόμος τεχνολογία η οποία καταργεί τα μειονεκτήματα της κλασικής παραγωγικής διεργασίας. Το προϊόν θα είναι πιστοποιημένο με όλα τα αναγκαία ISO STANDARD και θα πληροί τις προδιαγραφές της Ε.Ε. κατά το ΕΝ14214 (πρότυπο προδιαγραφής για τη χρήση του βιοντίζελ ως καύσιμο κίνησης).Η δυναμικότητα της μονάδας θα αγγίζει τους 8.000 τόνους ετησίως και υπάρχει ο η δυνατότητα για περαιτέρω αύξηση της δυναμικότητας με μικρό κόστος.

Summary of Investment
Η start up εταιρία ??? I.K.E., ξεκινάει δυναμικά την εγκατάσταση της στην βιομηχανική ζώνη της Τριπόλεως και αναζητά επενδυτές / μετόχους για να την βοηθήσουν να ολοκληρώσουν το επενδυτικό της πλάνο.
Περίληψη: Η start up εταιρία PBR BIODIESEL ξεκινάει δυναμικά την εγκατάσταση της στην βιομηχανική ζώνη της Τριπόλεως και αναζητά επενδυτές / μετόχους για να την βοηθήσουν να ολοκληρώσουν το επενδυτικό της πλάνο. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας, και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός εξασφαλίζουν την υψηλότερη ποιότητα του τελικού προϊόντος και την διασφάλιση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος έναντι της αγοράς. Το προϊόν της ??? πληροί υψηλά standard ποιότητας και πωλείται σε ανταγωνιστική τιμή. Σύμφωνα με πρώιμους υπολογισμούς, αναμένεται ετήσια, ραγδαία και προοδευτική αύξηση των πωλήσεων που αγγίξει το 40%!
Ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:
1. Πλήρως Καταρτισμένη Επιχειρηματική Ομάδα Επιστημόνων
2. Ειδική Τεχνογνωσία Παραγωγικής Διαδικασίας
3. Υπερσύγχρονος Τεχνολογικός Εξοπλισμός Μοναδικός στην Ελλάδα
4. Άμεση Διάθεση Παραγμένων Προϊόντων σε Υπάρχων Πελατολόγιο


Τίτλος επιχείρησης INVESTOR SEARCH – INVESTMENT IN BIODIESEL
Τηλέφωνο 2100000001
Ιστοσελίδα επιχείρησης Επισκεφτείτε τον ιστότοπο εδώ
Χώρα Greece
Περιφέρεια/Νομός Βόρειος Τομέας Αθηνών
Απόσταση από εσάς 10 Χιλιόμετρα
Διεύθυνση Αρτέμιδος 11, Μεταμόρφωση Αττική Ελλάδα
Κατηγορία