Προσθήκη στα αγαπημένα Επικοινωνία
Copielor.jpg

www.copielor.com

Company Profile

Η εταιρεία COPIELOR δημιουργήθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται στο χώρο των φωτοτυπικών, εκτυπωτικών μηχανημάτων και ταμειακών μηχανών, παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλού επιπέδου σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Η αλματώδης ανάπτυξη και η επιταχυνώμενη δυναμική της εταιρείας, επιτρέπει την καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών πρίν και μετά πώλησης. Η COPIELOR διακρίνεται για την συνέπεια, την επαγγελματική ακεραιότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Η εταιρεία μας απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία στο χώρο των μηχανών γραφείου.

Το δίκτυο πωλήσεων και το τεχνικό τμήμα της εταιρίας είναι από τα πλέον αποτελεσματικά και αξιόπιστά, καθώς ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στο χώρο με συνεχή σεμινάρια και εκπαιδεύονται πάνω σε κάθε μηχάνημα νέας τεχνολογίας που κυκλοφορεί.

Φιλοσοφία της COPIELOR είναι η μεμονωμένη αξιολόγηση στον κάθε συνεργάτη μας χωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του, με μοναδικό σκοπό την μείωση κόστους και την αύξηση των κερδών. Στόχος της εταιρίας είναι να διατηρήσει τα υψηλά στάνταρ αξιοπιστίας και να παρέχει σε όλους τους συνεργάτες της το αίσθημα της σιγουριάς και της εμπιστοσύνης.

 

Products and Services

Μισθώσεις

Η εταιρία Copielor παρέχει τη δυνατότητα να αποκτήσετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό χωρίς την υποχρέωση αγοράς του, αλλά με πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης.

Υποστήριξη

Το τεχνικό τμήμα της Copielor απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς, ειδικευμένος ο καθένας σε συγκεκριμένα μηχανήματα. Με συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση εντός και εκτός Ελλάδος για κάθε νέο μηχάνημα, πετυχαίνουν τον άμεσο εντοπισμό και επίλυση της βλάβης.

 

Παροχές 1 – ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η Copielor έχει λύση για όλους όσους δεν διαθέτουν φωτοαντιγραφικό μηχάνημα. Η εταιρία μας γνωρίζοντας τον συνδιασμό ταχύτητας και ποιότητας που σε αρκετές περιπτώσεις απαιτείται για την εκτύπωση εγγράφων απο εταιρίες ή άλλους επαγγελματίες, οι οποίοι δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό ή το χρόνο που χρειάζεται, δημιούργησε ένα τμήμα φωτοτυπικών εργασιών που με ένα τηλεφώνημα θα παραλαμβάνουμε τα προτότυπά σας.

Παροχές 2 –  ΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Η Copielor έχοντας τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα μηχανήματα της αγοράς, έχει την δυνατότητα την πλήρη κάλυψη συνεδρίων και εκθέσεων σε φωτοαντιγραφικά μηχανήματα (έγχρωμα και ασπρόμαυρα). Μπορούμε επίσης να σας παρέχουμε έμπειρους χειριστές για όσο διάστημα χρειαστεί.

 


Τίτλος επιχείρησης COPIELOR
Κατηγορία