Προσθήκη στα αγαπημένα Επικοινωνία

https://www.epiplagand.gr/

Company Profile – Πρωτοποριακό design, ασύγκριτη εργονομία, άριστη ποιότητα. Δίπλα σας από το 1970.

Η εταιρεία GAND είναι μία πατροπαράδοτη ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής επίπλου από το 1970. Η αγάπη και το μεράκι της οικογένειας Γονίδη για το χειροποίητο έπιπλο έχει καθιερώσει την GAND ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής επίπλων στην Ελλάδα, που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις σας για ένα πραγματικά όμορφο και λειτουργικό σπίτι.

Χωρίς κανένα συμβιβασμό ως προς την ποιότητα, εδώ και 45 χρόνια οι έμπειροι διακοσμητές και τεχνίτες της GAND επιστρατεύουν την τεχνογνωσία τους για να σας προσφέρουν έπιπλα που συνδυάζουν την καλαισθησία, το πρωτοποριακό design, τη λειτουργικότητα και την εργονομία.

Η υψηλή ποιότητα κατασκευής, σε συνδυασμό με το άψογο service και τις προσιτές τιμές έχουν καταστήσει την GAND μία από τις πλέον αξιόπιστες και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της.

Στα 800 τ.μ. του καταστήματος μας θα βρείτε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και μία μεγάλη γκάμα σε είδη σπιτιού, όπως πίνακες, καθρέπτες, φωτιστικά, χαλιά και διακοσμητικά. Παρέχεται δυνατότητα ειδικών κατασκευών από το εργοστάσιο της GAND, καθώς επίσης και επισκευής των παλαιών σας επίπλων.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας για να μελετήσουμε από κοινού τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης του χώρου σας. Εάν δε διαθέτετε μεταφορικό μέσο και διαμένετε εντός Αττικής, η GAND μπορεί να σας μεταφέρει με δικό της όχημα στις εγκαταστάσεις της κατόπιν ραντεβού.

 

Products & Services

Εντυπωσιακά έπιπλα σαλονιού. Συνδυάζουμε το μοντέρνο design με τη λειτουργικότητα.
Χαλαρώστε στο νέο σας καθιστικό με τους αναπαυτικούς καναπέδες που σας προσφέρει η GAND. Κατασκευάζουμε, αποκλειστικά για τις ανάγκες του χώρους σας, σαλόνια γωνιακά, με τριθέσιο ή διθέσιο καναπέ, στις επιθυμητές διαστάσεις και χρωματισμούς. Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα μας να είναι προσιτά για όλους και στεκόμαστε πάντα δίπλα σας μετά την αγορά παρέχοντας 15 χρόνια γραπτή εγγύηση της GAND.

Μεγάλη ποικιλία σε κρεβατοκάμαρες. Σχέδια και χρώματα που θα φτιάξουν τη μέρα σας!
Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που περνάμε το 1/3 της ημέρας. Πρόκειται για ένα χώρο άρρηκτα συνδεμένο με τη χαλάρωση και αυτή την αίσθηση πρέπει να εμπνέουν και τα έπιπλα που θα επιλέξετε. Στη GAND θα βρείτε έπιπλα κρεβατοκάμαρας σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματισμών, με δυνατότητα επιλογής διαστάσεων που θα ταιριάζουν απόλυτα σε αυτές του δωματίου σας. Και με γραπτή εγγύηση 15 ετών!

Μοντέρνες συνθέσεις καθιστικού. Καλύπτουν τις ανάγκες σας με μοναδικό τρόπο και στυλ.
Οι έμπειροι σχεδιαστές της GAND συνδυάζουν το σύγχρονο design με την εργονομία με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες του καθιστικού σας με μοναδικό τρόπο. Η κατασκευή πραγματοποιείται σε δικό μας εργοστάσιο με χρήση πιστοποιημένων, ποιοτικών υλικών. Έτσι το τελικό προϊόν φτάνει στο χώρο σας με γραπτή εγγύηση 15 ετών!

Συμβουλές διακόσμησης. Έμπειροι διακοσμητές μελετούν το χώρο σας και προτείνουν λύσεις που καλύπτουν αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες.

Ειδικές Κατασκευές. Θέλετε κάτι μοναδικό; Είμαστε εδώ για να κάνουμε την ιδέα σας πράξη!

 


Σχόλιο ΕΠΙΠΛΑ GAND
Κατηγορία